1/10

TERVETULOA

​​UUDISTUMAAN​​
​​​RENTOUTUMAAN​​​​

​Työskentelen osa-aikaisesti kesään 2020 saakka.


Ajankohtaiset asiat päivittyvät Sujulan Facebook sivuille, josta voit seurailla sekä tuotetarjouksia että muita kuulumisia.

HIUSTEN LEIKKAUKSET

Muutosta hiuksiin voidaan saada jo pienelläkin hienosäädöllä.  Hyvä keino suunnitella uutta tyyliä on selailla lehtiä tai internettiä, ja ottaa mieleinen mallikuva mukaan kampaajalle tullessasi, tai lähettää se etukäteen sähköpostilla meille! Näin varmistetaan että asiakas ja kampaaja ovat samoilla linjoilla pituuksien jne. suhteen. Tottakai hiusmalli voidaan suunnitella myös suullisesti kampaamokäynnin aikana.

KAMPAUKSET

Kampauksia varten joissakin tapauksissa on hyvä tehdä koekampaus, (hääkampaukset, kaasot, vanhojentanssit, ylioppilaat ja valmistuvat jne) jotta varsinainen kampauspäivä sujuu mahdollisimman sulavasti. Kampauksia varten ajanvaraus kannattaa hoitaa ajoissa, ja miettiä valmiiksi halutaanko kampaukseen lisäkkeitä tai koristeita, että ehditään hankkia kaikki tarvittava ajoissa.

VÄRJÄYKSET JA RAKENNEKÄSITTELYT

Väreillä ja rakennekäsittelyillä vanha tuttu hiusmallisikin saa tukea ja piristystä! Tottakai uuden värin voi yhdistää aivan uuteen malliinkin jos peilikuva alkaa kyllästyttää. Käsittelyissä tulee ottaa huomioon hiusten lähtötilanne, joten vaikka harrastaisitkin kotivärejä tai permanentteja, kannattaa kysäistä ammattilaisen apua yllätysten välttämiseksi. Meillä tehtyihin käsittelyihin saat tyytyväisyystakuun.

​​ l

© 2021 Sujula. Designed by Marshall Niles

  • Facebook
  • Instagram