Suvi

Suvi (Suju)

Suvi on yrityksemme perustaja.

Kampaajan työuraa on takana viitisentoista vuotta joista noin kuusi vuotta myös ekokampaajana.

  • Facebook
  • Instagram
Laura

Laura (Raura!)

Laura on oppisopimuksella Sujulassa opiskelemassa kampaajan tutkintoa, ja toimii näinollen Suvin oikeana kätenä. Lauran tarkoitus on valmistua viimeistään kesällä 2023.

Laura on lahjakas ja motivoitunut kampaajan alku!

  • Facebook
  • Instagram
Marshall

Marshall (Martti)

Marshall hoitaa Sujulan markkinointipuolen, verkkokauppatilaukset ja häärää Sujulan kauppapuodin tiskin takana iloisesti.

  • Facebook
  • Instagram
0AFC0B62-0ACD-4CFB-BC5A-4579D43CC330_edited_edited_edited.png

Tarina unelmista

B42B4CDE-9410-4BB6-A8AD-8428C42F5348.JPG

Hei! Olemme Suvi & Marshall

Milloin he tapasivat? 10 vuotta sitten. Suvi oli Suomessa, Marshall Kanadassa. Oliko se rakkautta ensi silmäyksellä? Ehdottomasti! Mitä tapahtui? Suvi lensi Kanadaan lumoamaan Marshallin pohjolan kauneudella, eikä aikaakaan kun hän jo muutti Suomeen.

 

Juuan maalaismaisessa ympäristössä syntynyt Suvi on viettänyt lähes koko elämänsä ympärillään suomalaisen luonnon kauneutta. Hänen intohimonsa luontoon ja uuden oppimiseen ajoi hänet opiskelemaan ekokampaajaksi. Hän myös edustaa Vihreää puoluetta paikallishallinnossa. Kampaajana hän on jakanut asiakkaidensa ilot ja surut, sekä edennyt unelmassaan avata myymälä joka painottuu kotimaisiin tuotteisiin ja tukee erityisesti naisyrittäjyyttä. Sujula edistää terveellisempää ja kestävämpää elämäntapaa pyrkien säilyttämään kauneutta tuleville sukupolville.

Unelma laajemman tuotemyynnin harjoittamisesta kampaamon yhteydessä kypsyi aikansa ja viimein lämmin ja viihtyisä vähittäiskauppa syntyi talvella 2020 ja avasi ovensa "Suomen Kivikeskuksessa", EU: n valvomassa rakennuksessa, joka on omistettu Juuan vuolukivituotannolle.

Ja kuka on Marshall ? Intiassa New Delhissä syntynyt Marshall muutti armeijassa töissä olleen isänsä johdolla ympäri Intiaa, tutkien ja kokien sen ainutlaatuista monimuotoisuutta ja rikasta kulttuuria. Kun hän muutti Kanadaan vuonna 2005, monimutkainen kirurginen leikkaus antoi hänelle ensimmäisen kokemuksen kuulosta. Aivan! Syntynyt kuulo-ongelmien kanssa, ja yli 26 korvakirurgista operaatiota vyönsä alla, luottaen yksinomaan huulilta-lukemiseen koko elämänsä ajan, uusi innovatiivinen menetelmä, nimeltään BAHA Implant, antoi Marshallille mahdollisuuden kuulla lintujen laulavan. Marshall, joka on valmistunut kansainvälisestä liiketoiminnasta IBMI: stä Saksasta, rakastaa kertoa maailmalle kokemuksistaan maahanmuuttajana Suomessa, sen metsistä, saarista, järvistä, elämäntavoista, kulttuurista ja luonnon kauneudesta.

Marshall ja Suvi elävät elämäänsä 80 vuotta vanhassa hirsitalossa, joka on rakennettu käsin päivinä, jolloin auto oli outo näky. He kasvattavat kahta upeaa Findian-lasta, jotka ymmärtävät mitä on arvostaa elämää, jossa he voivat tutustua metsiin, kerätä marjoja, uida kauniissa järvissä, aistia mäntyjen tuoksun, kävellä paljain jaloin sammaleilla ja tarkkailla jopa kotipihassaan luonnon eläimiä kuten kaneja, kettuja, metsäkauriita, lintuja ja muuta.

 

Haluamme jakaa elämäämme kanssasi. On jännittävää nähdä revontulet, talven ensimmäinen lumi, maistaa tuoreiden metsistä saatujen marjojen maku, sitoa värikkäitä kukkia seppeleeksi juhannuspäivänä. Tule mukaan retkelle läpi tuntemattoman metsän ja leiriydy kimaltelevan hopeajärven äärellä kuutamossa.

Kun otetaan huomioon vuoden 2020 tila, toivomme, että tämä vuosi on parempi ja että voimme olla osa sitä.

Rakkautta päivääsi!

Screenshot 2021-09-21 at 11.12.02.png

Yksinkertaisesti luonnollinen

Sujulassa kaiken on tarkoitus rakentaa parempaa ja terveellisempää elämää sinulle ja ympäristölle. Uskomme, että muutos on mahdollista vain, jos jokaisella on aktiivinen rooli kuluttajana tekemissään valinnoissa.

Kestävyyden käsitteen perusta kuluttajamaailmassa on tuotteiden ostaminen käyttämällä uusiutuvia, kierrätettyjä ja ympäristölle ystävällisiä raaka-aineita. Me Sujulassa noudatamme tätä filosofiaa.

Osa tuotteidemme toimittajista kasvattaa omia raaka-aineitaan tai hankkivat niitä ympäröivästä luonnosta, luoden tuotteita, jotka lisäävät mukavuutta päivääsi. Me lupaamme sinulle luonnollisempia tuotteita, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjäsi, keventämään ympäristöäsi kemikaaleista ja samalla tukien pienten yritysten toimintaa.