Toimitustapa ja toimituskulut

 

Tuotteiden toimitusmaksu on 6€/lähetys, ja yli 50 € tilauksille toimitus on maksuton. Toimitamme tilaukset Posti- pakettina joita voidaan seurata seurantanumerolla, joka lähetetään sähköpostilla. Jos toimitusta pyydetään ”särkyvä”- pakettina, lisätään postituskulut postilaatikkohinnan mukaan. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.posti.fi

 

Nouto Myymälästä

 

Tilauksen voi myös noutaa Sujulan myymälältä aukioloaikojen puitteissa. Saat sähköpostin kun tilauksesi on pakattu ja noudettavissa.

Noutotilauksen voi maksaa myös myymälässä, tällöin tilattuja tuotteita säilytetään 7vrk tilauksesta, otathan tämän huomioon tilausta tehdessäsi.

 

 

Vaihto- ja palautuskäytännöt

 

Suomen kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa ostamansa tuotteet 14 päivän sisällä ostettujen tuotteiden toimituspäivästä. Oikeus palauttaa ostetut tuotteet sisältävät vain avaamattomat ja jälleenmyytävät tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan.

Sisällytä palautteeseesi seuraavat tiedot:

- Asiakkaan numero, nimi, osoite ja puhelinnumero

- Pankkitilin numero / maksutapa

- Kopio tilausvahvistuksesta Sujula OY:ltä

Palauteosoite:

Sujula OY

Kuhnustantie 8,

83940 Juuka

Suomi

 

Emme hyväksy palautusta 14 päivän kuluttua toimituspäivästä. Kun palautettu tuote on hyväksytty ja tarkastettu, rahat palautetaan suoraan pankkitilillesi. Jos tuotteessa ei ole merkittävää vikaa ja asiakas haluaa palauttaa sen joka tapauksessa, asiakas on vastuussa mahdollisesta toimitusmaksusta. Sujula Oy huolehtii palautuspostimaksuista, jos asiakkaan vastaanottama tuote on viallinen tai vahingoittunut tai jos väärä tuote lähetetään vahingossa. Asiakas on vastuussa tilauksensa oikeellisuudesta ennen ostoksen tekemistä. Jos asiakas tilaa vahingossa väärän tuotteen, hänen on otettava meihin yhteyttä heti tilauksen tekemisen jälkeen, jotta voimme korjata ongelman. Nopein tapa ottaa yhteyttä on sähköpostitse osoitteeseen orders@sujula.fi

 

 

HUOM!

Noutamatta jätetty lähetys ei ole hyväksytty palautus!

Mikäli tilaus palautuu meille noutamattomana, veloitamme tilauksesta lähetyskulut molempiin suuntiin sekä 20% tilauksen loppusummasta käsittelykuluina.

 

 

Ongelma toimituksissa tai palautuksissa

 

Jos tuote on puutteellinen tai vahingoittunut toimituksen aikana tai väärä tuote on toimitettu, sinun on ilmoitettava asiasta meille välittömästi osoitteessa orders@sujula.fi tai postitse osoitteeseen:

Sujula OY,

Kuhnustantie 8,

83940 Juuka

Finland

Tieto virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa toimituksesta. Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet selvitetään postin kanssa yhteistyössä. Otathan näissä tilanteissa yhteyden meihin orders@sujula.fi.